2018-01-10 06:58:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne aggódjon az anyagiak miatt

Napi horoszkóp január 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai napra nem sok jót ígérnek a csillagok. Türelemre és kitartásra van szüksége, terveit most nem igazán tudja megvalósítani. A gondok özöne ellenére ön mégis megőrzi optimizmusát és jó kedélyét, ezt pedig díjazni fogják a kollégái.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a párkapcsolatok házában áll. Emiatt ma különösen elevennek érezheti magát, és találkozhat valakivel, aki el lesz ragadtatva öntől. Az érzés valószínűleg kölcsönös lesz!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében jár. Az anyagiak miatt aggódik, pedig nem vészes a helyzete. Kapcsolódjon ki, terelje el figyelmét a pénzről, nézzen meg egy új filmet, töltse barátaival az estét, vidám beszélgetéssel.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Merkúr még a Nyilas jegyében áll. Munkájában ragaszkodjon a rutinfeladatokhoz, ne vállalja túl magát. Pénzügyek terén legyen ma tartózkodó, kerülje a költekezést. Szentelje szabadidejét a pihenésnek, könnyű szórakozásnak.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma fontos híreket hall a munkahelyén, ezek jelentősen befolyásolhatják a jövőjét. Romantikus vonzódásának útját akarják állni, valaki le akarja beszélni a kapcsolatról, ám ön csak a saját szívére hallgasson. Az esti társas programja jól alakul.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok izgalmas esemény, változás elé kerül a munkahelyén. A bolygóállások kedvezően befolyásolják mai tevékenységét. Kellemes híreket kap, számíthat olyan társakra, akik segítenek a problémák megoldásában.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Több kihívásnak kell eleget tennie, és egyesek alaposan próbára teszik a türelmét. Legyen nyugodt és kiegyensúlyozott, kerülje a kínos helyzeteket! Ne hagyja magát provokálni...
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai nap nem alkalmas túl nagy felelősségvállalásra, hajtásra, sem mások feladatainak átvállalására. Lehetőleg az üzleti tárgyalásokat is halassza máskorra. A bolygók romantikus hatása inkább a szívügyeknek kedveznek, de azoknak nagyon – ma megismerkedhet valakivel!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr még az ön jegyében jár. Igazán nem panaszkodhat, hiszen ön körül forog a világ. Életvidámságával, humorával jó értelemben vett feltűnést kelt a másik nem körében. Anyagi ügyei változékonyak ugyan, de panaszra különösebb oka nem lehet.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma sok mindent a szerencséjének köszönhet: szinte energiabefektetés nélkül, játszva végzi munkáját, amivel sikert arat. A sikerélmények pedig csak még tovább fokozzák tettvágyát... Szerelmi fellángolás is várható, főleg, ha ön egyedülálló!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a pénzügyek tekintetében várható pozitív fejlemény. Olyan pénzforrásra bukkan, amely eddig teljesen kiesett a látóköréből. Legyen óvatos, mert egy megbeszélés sorsfordító lehet!


Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében jár. Nem kell megijednie, de mindenképpen zaklatott napra számítson. Bölcsen teszi, ha nem idegesíti fel magát apróságokon, pláne nem mások rosszindulatú megjegyzésein.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: